Frötunagatan 16 B

Frötunagatan 16 B

Slutpris

1 900 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Frötunagatan 16 B


Slutpris
1 900 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Endast en halv trappa! Välplanerad trerummare med fönster åt två håll och balkong i västerläge

Varmt välkommen till Frötunagatan 16 B och denna ljusa välplanerade trerummare med fönster åt två håll samt mysig balkong i västerläge mot föreningens innergård. Här finns ett riktigt stort vardagsrum som ger plats för både matbord och soffgrupp. Vardagsrummet kan lätt delas av ytterligare för även en avskild kontorsplats eller sovalkov, från vardagsrummet ligger balkongen i soligt västerläge. En rymlig hall med mycket förvaring, stort kök med fina arbetsytor och smart matplatslösning samt två bra sovrum. Stambytt duschrum och inte minst det fenomenala läget är ytterligare stora plus.

Här bor du i en av Grossgärdets allra mest populära föreningar med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Ett utmärkt pendlarläge med en kort promenad till bussar mot både Stockholm och Uppsala. Några minuter bort finner vi Flygfyrens handelsområde med matbutik, apotek och flertalet stora affärer. Centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du också på några minuters promenad. Fin natur i närområdet med badplats och elljusspår på gångavstånd. För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor i närområdet. Det är lätt att förstå att Grossgärdet är ett av Norrtäljes mest efterfrågade bostadsområden.

Brf Väktaren är en mycket omtyckt förening med välskötta fastigheter, fina innergårdar och låga månadsavgifter. Gemensam tvättstuga finns i föreningen och även stort vindsförråd och matkällarförråd hör till lägenheten. Detta är ett komfortabelt boende för dig som vill ha närhet till det mesta i mysiga Norrtälje utan trappor. Vi ses på visningen!


Boarea
71.6 kvm
Avgift
3 264 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-05-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.