Galles Gränd 6 A, halv trappa / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Stor 1:a om 39 m² med balkong i centrala Norrtälje med låg avgift om endast 1 168 kr/mån

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
1 168 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Galles gränd såldes av oss 2020-01-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Galles gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en månadsavgift om endast 1 168 kr och med sitt perfekta läge mitt i stan en halv trappa upp är detta verkligen en lägenhet utöver det vanliga. Ett sällan återkommande tillfälle för dig som söker en ypperligt planerad enrummare och vill bo mitt i stadskärnan men ända lugnt i en väletablerad förening med en av Norrtäljes lägsta månadsavgifter. Här finns både balkong i söderläge, stort kök och ett nyrenoverat duschrum. För en bekväm vardag ligger den en halvtrappa upp och hela skärgårdsstaden Norrtäljes utbud med gågator finns strax utanför porten. Även ett mycket bra pendlarläge nära busstorget. Med sina 39 m² och takhöjd över standard upplevs den luftig och ljus. Den otroligt låga avgiften inkluderar både värme, vatten, och kabel-tv och i föreningen finns tvättstuga, rum med övernattningsmöjlighet, verkstad och sopsortering. Till lägenheten finns ett stort vindsförråd samt ett matkällarförråd. Missa inte detta drömläge för dig som värdesätter både centralt läge och låg avgift.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.