Knutbyvägen 53 C

Knutbyvägen 53 C

Slutpris

1 900 000 kr


Öster Knutby— Norrtälje

Knutbyvägen 53 C


Slutpris
1 900 000 kr

Öster Knutby— Norrtälje

Villakänsla med altan i väster

Mycket fin och smakfullt renoverad trea i markplan. Totalrenoverat kök, stiliga och stämningsfulla fondväggar av träpanel, nya golv och rymligt fint duschrum. Allt gjort i harmoniska och trivsamma färger. Stor altan i väster som ger villakänsla. Altanen inramas av staket och plank med en liten grind ut till gräsmattan. Runt området finns insynsskyddande häck. På altanen kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Intill entrédörren finns ett rymligt förråd med separat entrédörr. Utanför entrén finns stenplattor och plats för en cafémöbel. Föreningen har bytt fönster och balkongdörrar 2015. Trevligt område med tre tvättstugor och en festlokal med bastu som kan hyras av de boende. Fint läge nära natur och kort promenad till centrala Norrtälje. Nära handelscentrum Knutbytorg där det finns ett flertal butiker.
Välkommen på visning och se denna mycket fina bostad!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 411 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (markplan) (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.