Lännavägen 146

Lännavägen 146

Slutpris

1 860 000 kr


Lännaby— Norrtälje

Lännavägen 146


Slutpris
1 860 000 kr

Lännaby— Norrtälje

Mysigt fritidshus med bastuhus och två gäststugor i närheten av Länna Kyrksjö

Välkommen till Lännaby, en vacker kulturbygd i natursköna Roslagen endast 55 min med bil från Stockholm. Här finner ni ett mysigt och sobert inrett fritidshus med stor trädäckad altan och inglasad veranda. På tomten finns två gäststugor och ett bastuhus med relaxavdelning och ett trädäck med utespa. Stugan är inredd med ett trivsamt kök med modern köksinredning samt matplats för 4-6 personer. Allrum med täljstenskamin samt ett sovrum med plats för dubbelsäng. Gäststugorna är ljust inredda med plats för övernattande gäster. Bastuhus med en vedeldad kamin, dusch, separett och handfat samt relaxavdelning. Fina utemiljöer med grillplats och gräsyta samt berg i dagen. Mellan träden på avstånd glittrar Länna Kyrksjö.

Det är ca 10 min promenad till områdets båtbrygga där nuvarande ägare hyr en båtplats. Plastbåten ingår i köpet.
Med bil tar det 20 min till Norrtälje och 55 min till Stockholms City. Missa inte chansen att förvärva ett fritidshus i denna vackra del av Roslagen!


Boarea/biarea
35/12 kvm
Driftkostnad
15 478 kr/år
Tomtarea
2 625 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-12-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Lännavägen såldes av oss 2020-12-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lännavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.