Månvägen 39

Månvägen 39

Slutpris

3 360 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Månvägen 39


Slutpris
3 360 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Kedjehus i privat läge med renoveringsbehov

Välkomna till ett välplanerat kedjehus längst upp på omtyckta Månvägen i Solbacka! En totalarea på 153 kvm fördelade på entréplan med hall, duschrum, klädkammare, kök, sovrum och vardagsrum med utgång till balkong. En trappa ner finner ni allrum, tre sovrum varav ett något större, tvättstuga samt badrum med bastu i fint skick.

Detta hur ligger som sista hus med skog och allmänning som granne åt väster. Garage med stor förrådsdel med uppfart mot den lugna återvändsgatan. På husets framsida når kvällssolen så att bygga en altan här vore väl inte helt fel?

Huset är i renoveringsbehov och har stor del av ytskikt och inredning sedan byggnadsåret. Alltså är möjligheten perfekt för att skapa ett hem med efter er eget tycke och smak.

Solbacka ligger ca 3 km norr om Norrtäljes centrala delar och hit går buss som stannar ca 150 meter från huset. Grönområden, bollplan och trevliga motionsspår finns i närområdet. Här bor Ni med närhet till förskola/skola, lekparker, pulkabacke och bara en kort cykeltur ner till Norrtäljes stadskärna. Ett område där barnen kan växa upp och lära sig cykla på gatans vändplan samtidigt som de har nära till kompisar. Tomten ligger i insynsskyddat läge och gränsar mot allmänning, vilket gör den både unik och eftertraktad.

Huset är besiktigat och protokoll kommer att finnas på visningen! Inga förhandsvisningar.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
121/32 kvm
Tomtarea
555 kvm
Såld
2018-04-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.