Narvagatan 29 / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Nytt!

Slutpris
1 795 000 kr
Referensnummer
171 049
Boarea
54.9 kvm
Avgift
2 979 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Narvagatan 29 såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt tillfälle att bo i en charmig, välplanerad och ljus lägenhet. Denna exklusiva lägenhet är belägen i det nya kvarteret Balder centralt i Norrtälje. Husen färdigställdes och var klara för inflytt vintern 2012. Detta medför att allt är nytt och fräscht både vad gäller lägenheten i sig och dess omgivning. Lägenheten är smart planerad med ett rymligt kök, praktiskt sovrum samt stilfullt vardagsrum med utgång till den egna terassen. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.