Österlisa 208 / Österlisa / Norrtälje

Naturskönt belägen fastighet om 5 918 kvm tomt

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea/biarea
74/119 kvm
Driftkostnad
9 192 kr/år
Tomtarea
5 918 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på österlisa såldes av oss 2020-05-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på österlisa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österlisa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I vacker kulturbygd mellan sjöarna Addarn och Lisasjön finns nu chansen att förvärva en fin fastighet om 5918 kvm med en 1 ½-plans villa med källare. Invid skogsbrynet med vy över öppna landskap och Lisasjöns glittrande vattenspegel ges här ett rogivande boende på landet. Huset är inrett med fyra sovrum och två stora sällskapsrum varav ett med braskamin. Enklare toalett-rum på entréplan samt bad och duschrum i källare. Del av källaren är garage. Fastigheten äger rätt till båtplats och fiske i Lisasjön. Naturskön tomt med gräsmatta och berghällar i dagen samt stenmurar. Stor del av tomten är naturtomt med nyligen avverkad skog.
(Huset är besiktat och protokoll kommer i vecka 18)

Missa inte chansen att förvärva en lantligt belägen fastighet med stor utvecklingspotential med bilväg endast 20 min fån Norrtälje och 55 min från Stockholm City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.