Sandgatan 17 A

Sandgatan 17 A

Slutpris

1 260 000 kr


Sandkilen— Norrtälje

Sandgatan 17 A


Slutpris
1 260 000 kr

Sandkilen— Norrtälje

Välplanerad etta om hela 38 m² i populär förening med låga avgifter

Välkommen till denna mysiga enrummare i populära Brf Sandkilen. Här bor du med närhet till pendlarbussar, handelsområde och fina strövområden. Centralt läge med kort promenad till allt som centrumkärnan har att erbjuda. Lägenhetens 38 m² nyttjas på bästa sätt och upplevs både ljus och trivsam med modern känsla. Rummet har plats för en större säng och utöver det gott om plats för soffhörna. Helkaklat stambytt duschrum med tvättmaskin, välplanerat snyggt kök med plats för matbord och mycket bra förvaring i spegelgarderober är ytterligare plus. Inre reparationsfond finns om drygt 6 000 kr. Snabbt tillträde möjligt.

På föreningens trevliga innergårdar finns stora gräsytor. Alldeles utanför rinner vackra Norrtäljeån som du kan gå längs med på en kort promenad till Norrtäljes stadskärna med butiker, caféer och restauranger. Runt husknuten finns trevliga grönområden att upptäcka som badplatsen Lommaren. Här bor du också nära flera handelsområden. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, 10 min lugn promenad till bussen, sedan resa i dubbeldäckarna till Stockholm. Området är särskilt uppskattat för dig som vill ha nära till både fint naturliv och bekvämligheten att bo med cityläge och närhet till allt som Norrtälje har att erbjuda.

Välkommen på visning!


Boarea
38.2 kvm
Avgift
1 996 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.