Skyttegatan 19

Skyttegatan 19

Slutpris

1 650 000 kr


Norrtälje - Kvisthamra— Norrtälje — Norrtälje

Skyttegatan 19


Slutpris
1 650 000 kr

Norrtälje - Kvisthamra— Norrtälje — Norrtälje

Yteffektiv 2:a centralt belägen i hus med hiss från 2017 - parkering finns

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet med närhet till det mesta. Lägenheten ligger i ett hus med hiss som byggdes 2017 och den nybyggda känslan finns kvar.

Denna yteffektiva 2:a om 47 kvm erbjuder allt man kan önska sig av ett boende. Den välkomnande hallen nås via loftgång och här finns plats för utemöbler i bästa sydvästläge med sol långt in på kvällen. Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för både soffa och arbetshörna samt utgång till den härliga balkongen i skyddat läge. Kök i vitt med matplats vid fönster, många skåp och bra arbetsytor. Helkaklat duschrum och fint sovrum in mot gården, smart planerat med två skjutdörrar och bra förvaring i hel garderobsvägg.

Parkeringsplats finns att hyra, ingen kö. I huset finns hiss, tvättstuga samt en fin gemensam föreningslokal/övernattningsrum med pentry, relax med bastu.

Lägenhetens läge är optimalt, du har nära till allt. En kort och fin promenad in till Norrtälje centrum där du hittar en gemytlig stadskärna med kullerstensgator och den vackra ån som tar sig fram genom hela staden och mynnar ut i Norrtäljeviken där den nya hamnen växer fram. Staden har ett bra utbud av butiker, caféer och restauranger.

En kort promenad från lägenheten finns även Flygfältets handelsområde med välsorterad ICA-butik och andra affärer. Gillar du att promenera finns det vackra strövområden och på cykelavstånd ligger i Kvisthamraviken med båtbryggor och sandstrand vid Kärleksudden. I närområdet finns badhus, gym, ishall, fotbollsplaner samt andra sportanläggningar. Bra kommunikation finns i området, bland annat pendlarbussar med många avgångar mot Stockholm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
47 kvm
Avgift
3 819 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-06-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Skyttegatan såldes av oss 2023-06-05. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Skyttegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.