Stubboda 27 / Norrtälje

Fantastiskt läge i populära Spillersboda ett stenkast från båt- och badplats!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
86/46 kvm
Driftkostnad
41 052 kr/år
Tomtarea
1 360 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Stubboda såldes av oss 2017-11-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Stubboda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stubboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det ett tillfälle att förvärva detta hemtrevliga hus om 86/46 kvm i populära Spillersboda, ca 1,5 mil från centrala Norrtälje och ca 7 mil från Stockholms tullar! Oavsett om tanken är att tillbringa somrar, högtider, helger eller för den delen att bosätta sig permanent här, uppfyller detta hus kraven!

Här bor ni med morgonrocks-avstånd till både bad med sandstrand, badbrygga och båtbryggan med plats för egen båt! Huset är fördelat på ett rymligt, renoverat, kök med matplats, härliga umgängesytor både ute och inne, två sovrum på övre plan samt ett renoverat duschrum. Ni bor bekvämt med kommunalt vatten och avlopp.

Tomten på 1 360 kvm är härligt öppen med plats för sommarens lekar och spel. Idag blandas gräsytor med rabatter och odlingslådor. För den trädgårdsintresserade finns här stora ytor att vidareutveckla!

Hit tar ni er enkelt kommunalt via buss som stannar några hundra meter från huset. Området är populärt och barnvänligt och här bor ni med en fantastisk närhet till havet. För den som gillar båtliv är detta en perfekt placering i Stockholms norra skärgård. Ni tar er enkelt med båten ut på både dagutflykter och längre resor i en skärgård där det finns mycket att upptäcka!

Varmt välkomna på visning!

Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration