Utlunda Byväg 30

Utlunda Byväg 30

Slutpris

9 500 000 kr


Utlunda— Norrtälje

Utlunda Byväg 30


Slutpris
9 500 000 kr

Utlunda— Norrtälje

Nu finns möjlighet att förvärva Nedergården anno 1884 - en lantegendom vid Norrtälje viken. Fastigheten om ca 47 hektar ligger längs Norrtäljeviken, strax öster om Norrtälje. Gården är i mycket gott skick med en fantastisk huvudbyggnad med en totalyta om ca 450 kvm som idag disponeras som två stora lägenheter. Från gården har man en härlig utsikt ner mot Norrtäljeviken. Gården erbjuder flera byggnader med bl.a. stor ladugård, ute stall, garage, maskinhallar, gästhus m.m. Den omedelbara närheten till natur och djurliv möjliggör jakt och fiske, båtplats. Fastigheten har en vacker ekbacke längs strandremsan, rid volt, hagar samt skogsmark.
Sammantaget erbjuder Nedergården en möjlighet till unikt livsstilsboende samt att bedriva flera typer av verksamheter om man så vill.


Referensnummer
174 290
Boarea
373 kvm
Såld
2014-07-16

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna gård på Utlunda Byväg 30 såldes av oss 2014-07-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.