Sök Meny
Såld

Norrtälje - Gransäter / Vegagatan 16 A

Smakfull 4:a med hiss i attraktiva hamnen

Smakfull och ljus fyra som renoverats till dagens fina skick. Här bor ni i ett lugnt område och bekvämt med hiss. Lägenheten rymmer generösa sällskapsytor, renoverat kök med matplats, tre sovrum, allrum, fräscht duschrum samt gästtoalett. Mysig balkong ut mot innergård och utsikt över Societetsparken. Här finns också möjlighet till öppen planlösning för den som önskar.

Populär och välskött förening med låga månadsavgifter i attraktiva hamnen! Grönskande innergård med både uteplats och lekplats. Området är mycket attraktivt och omtyckt med vackra omgivningar längst Norrtäljeviken. Centralt läge bara ett stenkast från centrumkärna. Busshållplats för stadsbuss finns bara 200 meter bort från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Gransäter
Vegagatan 16 A
Slutpris: 2 250 000 kr
Boarea: 95,5 kvm
Avgift: 5 260 kr/mån
Driftkostnad: 280 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Vegagatan