Vegagatan 16 A / Gransäter / Norrtälje

Smakfull 4:a med hiss i attraktiva hamnen

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
95,5 kvm
Avgift
5 260 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gransäter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfull och ljus fyra som renoverats till dagens fina skick. Här bor ni i ett lugnt område och bekvämt med hiss. Lägenheten rymmer generösa sällskapsytor, renoverat kök med matplats, tre sovrum, allrum, fräscht duschrum samt gästtoalett. Mysig balkong ut mot innergård och utsikt över Societetsparken. Här finns också möjlighet till öppen planlösning för den som önskar.

Populär och välskött förening med låga månadsavgifter i attraktiva hamnen! Grönskande innergård med både uteplats och lekplats. Området är mycket attraktivt och omtyckt med vackra omgivningar längst Norrtäljeviken. Centralt läge bara ett stenkast från centrumkärna. Busshållplats för stadsbuss finns bara 200 meter bort från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration