Vegagatan 18 C / Centralt - Hamnen / Norrtälje

Sjöutsikt över Norrtäljeviken, kvällssol på balkongen & centralt läge i nya hamnen!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
95,5 kvm
Avgift
5 369 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och ljus lägenheten om 95 kvm med fin sjöutsikt över vackra Norrtäljeviken. Här bor ni centralt och bekvämt högst upp i huset med hiss. Genomgångslägenhet som fördelas på ett stort vardagsrum som enkelt går att dela av för ett extra sovrum, välplanerat kök med matplats intill fönster med fin sjöutsikt, två stora sovrum, klädkammare, badrum med tvättmaskin samt gästtoalett. Mysig balkong med utsikt över innergård och stans takåsar. Ute på balkongen njuter du av en middag i strålande kvällssol. Alldeles intill lägenheten ligger förrådet som ingår.

Brf Tårpilen ligger i ett lugnt område med grönskande innergård, uteplats och lekplats. En populär och välskött förening med låga månadsavgifter i attraktiva hamnen! Området är mycket attraktivt och omtyckt med vackra omgivningar längst Norrtäljeviken. Centralt läge bara ett stenkast från centrumkärna. Busshållplats för stadsbuss finns bara 200 meter bort från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.