Vegagatan 3B

Vegagatan 3B

Slutpris

1 275 000 kr


Norrtälje Hamn— Norrtälje

Vegagatan 3B


Slutpris
1 275 000 kr

Norrtälje Hamn— Norrtälje

Yteffektiv 1:a med sovalkov på bottenplan med uteplats, centralt pendlarläge.

Välkommen till en perfekt första lägenhet för dig som ska flytta hemifrån eller för dig som behöver en central övernattningslägenhet med bra pendlarläge. Denna lägenhet ligger bra placerad med en egen rymlig uteplats i hörn mot den fina innergården, där både gästlägenhet och föreningens bastu finns belägen. Denna 1:a har en avgränsande sovalkov vilket ger den intrycket mini-2:a.

Du har Norrtälje stadskärna på kort och bekvämt promenadavstånd med bra utbud av restauranger, kaféer och handel. Norrtäljes vackra hamn med stadens landmärke s/s Norrtälje som fond ligger ännu närmare. Därifrån tar man sig enkelt över i den mysiga och gröna Societetsparken.

När du kliver in i lägenhetens hall finns plats för klädförvaring med såväl vägghylla samt garderob och städskåp. Hallen öppnar upp sig till sovalkov och vardagsrum, som har fönster och utgång till fin uteplats med morgonsol mot den trevliga innergården. Smart arbetskök med kyl/frys, diskmaskin, micro och bra skåpsförvaring. Helkaklat duschrum bestående av duschhörna med vikbara glasdörrar, spegelskåp ovan handfat med kommod, kombimaskin (tvätt/tork) med arbetsbänk och väggskåp ovan för praktisk klädhantering samt WC.

Från uteplatsen på innergården, som vetter mot öster, kan man njuta en stund i friska luften, större delen av uteplatsen har dessutom tak från balkongen ovan.

Lägenheten upplevs av nuvarande ägare som tyst, lugn och väldigt ljus. Lägenheten är f n tom och kan tillträdas enligt överenskommelse.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
3 035 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Nedre botten (Hiss finns)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.