Vestavägen 10 / Solbacka / Norrtälje

Rymlig familjevilla med insynsskyddad tomt

Slutpris
3 925 000 kr
Boarea
158 kvm
Driftkostnad
31 120 kr/år
Tomtarea
836 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Vestavägen såldes av oss 2017-09-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vestavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad villa i populära Solbacka! Här ryms hela familjen på 158 kvm fördelade på sociala ytor och 5 sovrum. Fina ytskikt och massor med förvaring är bara några av bostadens fördelar. Huset ligger på en lugn återvändsgata med närhet till skola, förskola, mataffär och grönområden. Här kan ni trivas många år framöver och familjen kan växa. Helkaklat duschrum på nedre plan och wc på övre. Litet allrum på övre plan samt vardagsrum med braskamin och utgång till det härliga uterummet, på nedre plan. Intill uterummet löper ett stort trädäck längs med huset. Gräsmatta, förråd, lekstuga och plats för studsmattan ger fina ytor för barnen. Trädgården ligger i insynsskyddat västerläge då fastigheten är belägen högt i området.

Huset har genom åren renoverats och vårdats. Energiprestanda är ovanligt låg och därmed också driftskostnaderna. Byggnaden är besiktigad och protokoll kommer att finnas tillhands på visningen.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration