Vaktbergsvägen 17 A

Vaktbergsvägen 17 A

Slutpris

1 590 000 kr


Nynäshamn

Vaktbergsvägen 17 A


Slutpris
1 590 000 kr

Nynäshamn

Nyrenoverad 2:a i toppskick!

Skärgårdsnära bostadsdröm med södervänd balkong där det bara är att flytta in i denna 2:a, stilrent totalrenoverad in i minsta detalj.
Denna fräscha lägenhet är belägen endast 1 tr upp i låghus.
Här erbjuds ytor med modern kulörsättning, renoverat kök med ny maskinpark och ett renoverat badrum med bl.a tvättmaskin och dusch.
Inom den populära HSB föreningen finns tillgång till bastu, övernattningsrum samt hobbylokal och i den attraktiva månadsavgiften ingår såväl värme, vatten, bredband, tv och IP-telefoni likväl som el-abonnemang (förbrukning tillkommer) och bostadsrättstillägg.

Bostaden är belägen i ett lugnt bostadsområde endast ett par hundra meter till pendeltågskommunikation och bred närservice med bl.a barnomsorg, skolor, vårdcentral, biograf och gym.
Här finns allt från stora matvarubutiker till kända restauranger och mysiga caféer. Påtagligt nära finns Nynäshamns livfulla hamn, öppna hav och båtliv samt vackra parker och promenadstråk samt flera badplatser.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 751 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2022-11-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.