Ornö Marieberg 12

Ornö Marieberg 12

Slutpris

4 250 000 kr


Ornö— Haninge

Ornö Marieberg 12


Slutpris
4 250 000 kr

Ornö— Haninge

Skärgårdsdröm med alla bekvämligheter man kan tänka sig!

**Kontakta mäklare för visning**
Välkommen till detta mysiga hus med en hemtrevlig atmosfär där allt är mycket välskött. Utan bekymmer hittar du allt du kan tänkas behöva i detta hem. Ett fridfullt hem som andas lugn och trivsamhet för den som önskar ett kvalitativt boende med en rejält tomt som tillåter avkoppling och festligheter.Den lättskötta tomten om cirka 2604 kvm är sommartid en grönskande oas. Här finns en platsbyggd pergola och ett orangeri som tillåter dig att plantera grönska året om. Uppfart med bra plats där man inte behöver tänka att gästerna inte får plats.
Nyrenoverat och fräscht kök med matplats i öppen planlösning. I köket har du fönster ut mot trädgården som ger ett vackert ljusinsläpp och rymd samt en charmig öppen spis där man även kan ha en öppen brasa som värmer svalare dagar.

Utbyggnadsdelen har idag två sovrum och ett stort fräsch badrum. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter. På andra sidan av delen finner ni ett härligt allrum samt sovrum och även här har ni ett helkaklat badrum.
Källare med möjlighet till både tvättstuga och ett sovrum. Har tidigare använts som ett sovrum, isolerat men ingen värme.


Ornö är en ö där det finns lugna badvikar, sandstränder, orörda skogsmarker med bär och svamp samt ett härligt sällskapsliv.
På ön finns bl.a. hotell, restaurang, café, brödbod och båtmack/kiosk med baslivsmedel.

***TIDER FÖR FÄRJAN HITTAR NI PÅ SISTA BILDEN***
Varmt välkomna på visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
35 744 kr/år
Tomtarea
2 604 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.