Kalvsviksvägen 8

Kalvsviksvägen 8

Slutpris

1 460 000 kr


Österhaninge— Haninge

Kalvsviksvägen 8


Slutpris
1 460 000 kr

Österhaninge— Haninge

Charmigt fritidshus i Österhaninge med vacker utsikt och ett högt läge!

På en höjd i Österhaninge, med utsikt över hästhagar och kyrkan hittar du detta mysiga fritidsboende. Med grönskande omgivningar, en härlig naturtomt och 30 minuter från centrala Stockholm kan detta bli den perfekta platsen för avkoppling och rofyllda sommardagar.

Från parkeringen tar du trapporna upp till fastigheten som bjuder på en vacker utsikt från såväl altan som punschverandan. Den stora tomten om 3 500 kvm erbjuder både planare gräsytor vid huset och en kuperad terräng med berg och skog. Fastigheten ligger utanför detaljplan. Se tomtkarta i bildflödet.

Fritidshuset har en genomgående enklare standard och disponeras över ett allrum med braskamin, den charmiga verandan som kan avnjutas under både sommarkvällar och regniga dagar samt ett pentry och ett sovrum. Utöver detta finns ett fristående gästhus med ett sovrum och en badrumsdel med enklare standard som erbjuder kommod, dusch och förbränningstoalett. Sommarvatten finns i gemensam brunn. Avlopp för BDT-vatten finns.

Österhaninges geografiska läge erbjuder närhet till allt du kan tänkas behöva under sommarmånaderna. Här finner du såväl goda kommunikationer som närhet till golfbanor, badplatser, lokala gårdsbutiker, vandringsleder, Dalarö och Årsta Havsbad. En perfekt plats för den som både vill ha nära till storstadspuls och avkopplande naturmiljöer.

Välkommen med ditt intresse!


Boarea/biarea
29/12 kvm
Driftkostnad
14 979 kr/år
Tomtarea
3 506 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Kalvsviksvägen såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Österhaninge samt även på Kalvsviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.