Sågstigen 3

Sågstigen 3

Slutpris

3 300 000 kr


Rånäs— Norrtälje

Sågstigen 3


Slutpris
3 300 000 kr

Rånäs— Norrtälje

Rymlig och fint renoverad familjevilla i vackra Rånäs invid Gavellångsjön med badplats

Välkommen till en riktigt fint renoverad villa välbeläget i trivsamt villakvarter i vackra Rånäs. Modernt inrett med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till stor trädäckad altan delvis under tak med e.m och kvällssol. Köket är inrett med ekluckor och moderna vitvaror. Generös matplats för 6-8 personer. Entréplan bjuder även två sovrum samt en rymlig walk-in closet och ett rymligt badrum med dusch. Praktisk tvättstuga samt relaxavdelning med bastu och dusch. Övervåningen är inredd med en stor takkupa med fint ljusinsläpp till rymligt allrum. Två sovrum samt renoverat badrum med dusch.

Garage med plats för en bil samt förrådsutrymme. Asfalterad uppfart med plats för två bilar. Villan har en fin farstukvist där morgonkaffet kan avnjutas i morgonsolen. Plan trädgårdstomt med gräsmatta och trädgårdsrabatter samt odlingslådor. Tomten är vackert inramad av trädgårdshäck. Mot Sågstigen finns höga insynsskyddande tujaträd. Från huset är det endast 200 m till Gavellångsjön. Här kan man bada, fiska, paddla och åka med egen båt. En liten sandstrand för bad finns i Nykvarnsviken och en större publik badplats med badbryggor finns på andra sidan sjön i Råbyviken.

Rånäs är en trevlig liten by på landet med förskola och grundskola till årskurs 6. Natursköna omgivningar för vandring och bär/svampplockning samt badplatsen vid Gavel-Långsjön med strand och badbryggor. Vackra Rånäs slott vid Skedvikens strand är ett välkänt konferenshotell mitt i byn. Avstånd till Rimbo är ca 13 km, Norrtälje ca 30 km, Uppsala ca 50 km och Stockholm ca 70 km. Bra busskommunikationer från Rånäs till Rimbo. Bra turtäthet med buss mellan Rimbo och Stockholm och direktbussar till Uppsala från Rimbo.

Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett lantligt bekvämt boende i vacker kulturbygd!


Boarea/biarea
184,5/38,5 kvm
Driftkostnad
49 599 kr/år
Tomtarea
1 199 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sågstigen såldes av oss 2021-04-12. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Sågstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.