Snävingevägen 14

Snävingevägen 14

Slutpris

1 250 000 kr


Sättra— Riala— Norrtälje

Snävingevägen 14


Slutpris
1 250 000 kr

Sättra— Riala— Norrtälje

Naturskönt beläget fritidshus med närhet till badsjö och samfällighetens poolområde!

Välkommen till detta fina fritidshus på insynskyddad plan tomt med gräsmatta, berg i dagen och skogsträd. Stugan rymmer stort sällskapsrum med braskamin och rummet har ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Trädäckad altan i härligt söderläge delvis under tak samt vindskyddad vägg med fönster. Praktiskt kök med spis, fläkt samt kyl och frys. Två sovrum med garderober. Badrum med dusch och tvättmaskin samt förbränningstoalett. Trivsam gäststuga avdelat till två rum. Praktiskt redskapsbod samt vedförvaring. Fastigheten har egen djupborrad brunn och det finns även tillgång till sommarvatten via samfälligheten.

På promenadavstånd finns samfällighetens gemensamhetsanläggning med utomhuspool, bastu, minigolf och boulebana. Från maj till augusti finns där även en servering. Badmöjligheter på flertalet ställen, inom promenadavstånd, ca 15-20 minuter, finner ni Norrsjön med barnvänlig sandstrand och badbrygga. I Sättra finns både fritidshus och permanentboende och området ligger på bekvämt avstånd från Stockholm (50km), Norrtälje (30km) och Uppsala (75km).

Välkommen att förverkliga din dröm om en egen liten oas med fin natur i vacker kulturbyggd inom pendlingsavstånd från stan!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
12 491 kr/år
Tomtarea
1 982 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Snävingevägen såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Snävingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.