Vadvägen 18 / Grytinge / Riala / Norrtälje

Lantligt beläget fritidshus på stor plan trädgårdstomt

Slutpris
850 000 kr
Boarea
32 kvm
Driftkostnad
16 378 kr/år
Tomtarea
2 524 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på vadvägen såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på vadvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grytinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett vackert beläget fritidshus endast 5 km från Bergshamra C. Stor plan trädgårdstomt inramad av trädgårdshäck och barrträd. Litet hus i enkelt skick med godkänd infiltrationsanläggning för BDT samt egen djupborrad brunn. Huset rymmer en storstuga/kök och två sovrum samt ett tvättrum. Till huset hör en trädäckad altan med skyddande plasttak. På tomten finns även en gäststuga samt en byggnad som inrymmer garage och förråd om ca 27 kvm.

Välkommen ut till vacker kulturbygd med djurhållande bondgård i området. Det är endast 4 km till Riala med grundskola och 5 km till Bergshamra C som erbjuder en välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek och vårdcentral. Till Norrtälje är det ca 2 mil. Busshållplats finns inom 5-10 min promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.