Allévägen 19

Allévägen 19


Rimbo— Norrtälje

Allévägen 19Rimbo— Norrtälje

Fin villa i lugna och barnvänliga kvarter

Välkommen till Allévägen 19 och denna fina villa i 1 1/2 plan om 136 kvm, belägen på hörntomt i barnvänliga villakvarter med närhet till det mesta. På entréplan möts man av den välkomnande och möblerbara hallen, vidare kommer man in i det stora vardagsrummet med braskamin och matrum i vinkel. Trivsamt kök i vitt med matplats vid fönster och utgång till fin uteplats i skyddat läge, praktisk tvättstuga samt smakfullt renoverat helkaklat badrum. På över plan möts man av det rymliga allrummet som idag används som sovrum. Vill man kan detta rum enkelt delas av för att få ett tredje separat sovrum. Här finns även duschrum samt två fina sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och ingång till stor klädkammare. Fin uppvuxen tomt och nära till Håstaparkens lekplats.

Huset kommer vara besiktigat till visning.

Närhet till både förskolor och grundskolor. På andra sidan Vallbyån breder grönskan ut sig och här finns den fina banvallen och trevliga promenadvägar för rekreation.
I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, förskolor, grundskolor, apotek och systembolag.
I sjön Långsjön finns flera fina kommunala badplatser med sandstrand och badbrygga. Här finns även tennishall och IP Arkadien med bland annat fotbollsplaner, ishall och utegym - perfekt för den aktiva familjen.
Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje. Busshållplats för buss till/från Norrtälje ligger endast ca 400 m från huset.

Avstånd;
Stockholm 5,5 mil
Arlanda 3,5 mil
Norrtälje 2,2 mil.

Välkommen på visning!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
31 848 kr/år
Tomtarea
725 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Allévägen såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Allévägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad