Arkitektvägen 13

Arkitektvägen 13


Rimbo— Norrtälje

Arkitektvägen 13Rimbo— Norrtälje

Trivsamt hus i barnvänliga kvarter

Välkommen till Arkitektvägen 13 och detta trevliga hus om 136 kvm i två plan, beläget i populära och barnvänliga kvarter. På entréplan möts man av en välkomnande hall med bra plats för skor och ytterkläder, vardagsrum med härlig braskamin. Matplats vid fönster och utgång till altan, fint kök i vitt, två bra sovrum, praktisk tvättstuga samt duschrum. På övre plan möts man av det stora vardagsrummet med härlig rymd och fint ljusinsläpp. Här finns även utgång till en stor balkong i skyddat läge, två fina sovrum, badrum samt klädkammare med ypperlig förvaring.

Härlig uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, planteringar och stenlagda gångar. Här finns till och med egna vinrankor intill altanen som ger en riklig skörs. På baksidan finns odlingslådor och plats för studsmatta för den som vill. Stort förråd samt garage och grusad uppfart.

Närhet till både förskolor och grundskolor, varav den nybyggda Bålbroskolan ligger endast ett stenkast bort. I Rimbo finns allt för den aktiva familjen; här finns tennishall med fina grusbanor, IP Arkadien med bland annat fotbollsplaner, ishall och utegym samt flera välordnade badplatser med sandstrand och badbryggor i sjön Långsjön.
I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag. Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje.


Boarea/biarea
136/9 kvm
Driftkostnad
28 671 kr/år
Tomtarea
366 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Arkitektvägen såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Arkitektvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad