Ekudden 29 / Ekudden / Rimbo / Norrtälje

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
32 050 kr/år
Tomtarea
2 160 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ekudden såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Ekudden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till lugnet på landet! Fint renoverat fritidshus med åretruntstandard vid Långsjön med båtplats som ingår. Härliga närområden med promenadstigar i skog och fin badplats ett stenkast från huset. Tre sovrum, modernt utrustat kök i lantlig stil från 2014, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som har en härlig, värmande kamin och utgång till altan i perfekt solläge! Stor hörntomt med fruktträd, bärbuskar och gäststuga. Nära Lisinge Golfbana, Rimbo tätort ca 6 km, Buss mot sthlm ca 4 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.