Karlsbodavägen 29

Karlsbodavägen 29

Slutpris

3 495 000 kr


Finsta— Rimbo— Norrtälje

Karlsbodavägen 29


Slutpris
3 495 000 kr

Finsta— Rimbo— Norrtälje

Charmigt torp i genuin sommaridyll

Möjlighet att förvärva varsamt renoverat torp med anor från 1850, otroligt vackert beläget med vidsträckt utsikt över det öppna landskapet. Här bor ni på landet men samtidigt med endast 45 min till Stockholm och med goda pendlingsmöjligheter för den som vill bo året runt på denna magiska plats.
Huvudbyggnaden har renoverats med varsam hand och man har här lyckats bibehålla charm och detaljer samtidigt som huset möter dagsens krav på funktion och komfort. Här finns bland annat vackra spegeldörrar bevarade och den fina vedspisen i köket vars knastrande sprider både trivsel och värme.

Torpet ligger på en stor, plan och mycket vacker trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, blommande buskar och träd, perenna rabatter samt två stenlagda uteplatser. Stort trädäck på två sidor av huset erbjuder sol hela dagen. Genomgående vackra tidstypiska tapeter och fina materialval för att passa husets ålder. Köket är stort, varmt och inbjudande med vedspisen som omedelbart blickfång samt gott om utrymme för matplats. Från köket finns utgång till altandäcket och tomten. Innanför köket ligger vardagsrummet med sitt genuina trägolv. Från köket nås också badrummet som har vattentoalett, dusch och tvättmaskin. Entrén är rymlig och har gott om plats för ytterkläder och skor, därifrån nås den lilla hallen som leder upp till övre plan med en övre hall som även fungerar som sovrum samt ett större sovrummet med plats för dubbelsäng.

Gästhuset är på ca 18 kvm och är öppet upp i nock med synliga bjälkar, något som ger huset både ljus och volym. Här finns plats för upp till fyra bäddar. Målade träväggar och vackert trägolv förhöjer charmen.

Den gamla ladugården är ca 65 kvm stor och innehåller många praktiska utrymmen, trädgårdsförråd i gamla mjölkrummet, snickarbod, utedass, vedbod samt spiltor som rymmer mycket förvaring. Höloftet kan med fördel uppgraderas till midsommarfesten och kräftskivans självklara mittpunkt.

Till närmaste busshållplats är det ca 2 km och närmaste livsmedelsbutik i Rimbo, ligger 9 km bort. I Rimo finns även all annan tänkbar service i form av vårdcentral, apotek, badhus, systembolag och restauranger.

Avstånd:

Rimbo: 0,9 mil
Norrtälje: 1,4 mil
Stockholm: 5,3 mil

Till Rösa Trafikplats är det ca 7 km och här finns pendlarparkering och pendlarbuss mot Stockholm.


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
29 037 kr/år
Tomtarea
3 181 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-11-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Karlsbodavägen såldes av oss 2023-11-27. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Karlsbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.