Landstormsvägen 8C

Landstormsvägen 8C


Rimbo— Norrtälje

Landstormsvägen 8CRimbo— Norrtälje

Fin 3:a i markplan med egen ingång och radhuskänsla

Välkommen till denna trivsamma 3:a i markplan med radhuskänsla i trevliga villakvarter. Här bor ni centralt med promenadavstånd till det mesta samhället har att erbjuda men samtidigt med närhet till härlig natur med fina svampskogar och elljusspår. Lägenhetens 84 kvm är fördelade på välkomnande hall med ypperlig förvaring i garderober och klädkammare/förråd, trevligt kök med matplats vid fönster och utgång till den härliga altanen med sol större delen av dagen. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, två fina sovrum samt duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, förskolor, grundskolor, apotek och systembolag.
I sjön Långsjön finns flera fina kommunala badplatser med sandstrand och badbrygga. Här finns även tennishall och IP Arkadien med bland annat fotbollsplaner, ishall och utegym - perfekt för den aktiva familjen.
Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje.

Avstånd;
Stockholm 5,5 mil
Arlanda 3,5 mil
Norrtälje 2,2 mil.

Välkommen på visning!


Boarea
84.1 kvm
Avgift
5 629 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entréplan (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Landstormsvägen såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Landstormsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad