Tomtebovägen 12 A

Tomtebovägen 12 A

Slutpris

2 100 000 kr


Rimbo— Norrtälje

Tomtebovägen 12 A


Slutpris
2 100 000 kr

Rimbo— Norrtälje

3:a i markplan med radhuskänsla

Välkommen till denna trevliga lägenhet i markplan med egen ingång och radhuskänsla, belägen i lugna villakvarter ett par hundra meter från Långsjön. Lägenhetens 72 kvm är fördelade på ett ljust härligt vardagsrum, kök med matplats vid fönster samt utgång till den fina altanen i bästa sydvästläge. Här finns möjlighet att bygga ut altanen på samma sätt som grannen gjort och på så vis tredubbla dess storlek. Vidare finns två fina sovrum, helkaklat duschrum och hall med bra förvaring.

Genomgående fint ljusinsläpp, smakfull färgsättning och fina detaljer som spegeldörrar. Ett boende som passar alla åldrar!

Endast ett par hundra meter bort ligger Långsjön med flera välordnade badplatser med sandstrand och badbryggor. Det är ca 500 meter till närmsta badplats. Här ligger även i IP Arkadien med bland annat fotbollsplaner, ishall och utegym - perfekt för den aktiva familjen. Fina promenadstråk längs vattnet och vackra omgivningar med ängar och hagar alldeles nära trots att man bor centralt.
Närhet till både förskolor och grundskolor. I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag. Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje.


Boarea
72.2 kvm
Avgift
5 000 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bottenplan
Såld
2024-05-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Tomtebovägen såldes av oss 2024-05-03. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Tomtebovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.