Nyborgsvägen 6

Nyborgsvägen 6

Slutpris

2 300 000 kr


Rosersberg— Sigtuna

Nyborgsvägen 6


Slutpris
2 300 000 kr

Rosersberg— Sigtuna

Renoverad lägenhet i centrala Rosersberg!

Välkommen till en mycket trevlig och renoverad lägenhet i centrala Rosersberg med gångavstånd till pendeltåg, förskola, skola och butiker!
Lägenheten genomgick stora renoveringar år 2018-2019 då alla ytskikt renoverades samt att ett nytt kök från Marbodal sattes in.

Köket är U-format och har rostfria eller integrerade vitvaror från Electrolux och vid matplatsen går det att duka långbord in mot vardagsrummet för många personer.
Duschrummet är renoverat i föreningens regi vid stambyte och helkaklat med klinkersgolv, vikbara väggar av glas samt tvättmaskin.

Lägenheten har en härlig inglasad balkong i västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Detta blir som ett extra rum från vår till höst!
I källaren finns ett rymligt förråd.

Föreningen har bra ekonomi, låga driftkostnader i och med bergvärme och energiklass B vilket borgar för energieffektivt hus. Många banker har även såkallade gröna bolån som ger lägre ränta om man bor i ett hus som har energiklass B. Vidare finns två fina tvättstugor i föreningen, renoverade under senare år som ligger i angränsande hus på Kadettvägen och Rosersvägen. Det finns en fin innergård med bra ytor för lek.

Från lägenheten har man gångavstånd till stationen där tåg går mot Stockholm och Märsta. I närområdet finns matvarubutik, pizzeria, frisör, fotvård mm.
Rosersbergs slott ligger i närheten och här finns fina strövområden.


Boarea
74.9 kvm
Avgift
3 692 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Nyborgsvägen såldes av oss 2022-06-18. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Nyborgsvägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.