Näckdjupsvägen 21

Näckdjupsvägen 21

Slutpris

6 700 000 kr


Kummelnäs— Saltsjö-Boo— Nacka

Näckdjupsvägen 21


Slutpris
6 700 000 kr

Kummelnäs— Saltsjö-Boo— Nacka

Inbäddad i grönska - nyutbyggd villa i populära Kummelnäs!

Med naturen, hav och badsjöar som närmaste grannar finns denna nyligen utbyggda villa i populära Kummelnäs! Härliga sociala ytor i entréplan med rymligt kök, vardagsrum och stort nybyggt sällskapsrum med många fönster i tre väderstreck ut mot den gröna tomten. Ett badrum på entreplan. Tre sovrum på övre plan, varav det nyligen utbyggda med fransk balkong. I soutterängplanet finns ett snyggt badrum från 2014 med såväl bubbelbadkar som duschhörna samt tvättstuga. I anslutning till tvättstugan finns möjligheten ta upp dörröppning och inreda ytterligare ett stort rum. Runt större delen av huset finns en rejäl träaltan med utsikt mot Näckdjupet och lodräta klippor.

Den stora tomten är kuperad och bjuder till många sköna stunder i både soligt och skyddat läge och här har du en alldeles egen blåbärsskog. Granne med tomten ligger Näckdjupet, en mindre sjö/vattendrag som fortsätter mot större Sågsjön. Tomten ligger mycket lugnt beläget och utan någon insyn. I området har det byggts för fullt de senaste åren, men längs Näckdjupet har de stora tomterna bevarats för att värna om områdets karaktär. Fastigheten ligger i Björnbergsområdet och här har man en egen badplats i Sågsjön ca 300 m från huset. En större badplats ligger på andra sidan vattnet. Villaföreningen har en riktigt trevlig bastu (se bilder) och roddbåt som disponeras för medlemmarna. Barnrikt område med flera förskolor i närområdet och populära Myrsjöskolan ligger i närheten av Orminge.

På några få minuter kan man gå ner till Lövbergaviken med båtklubb, klippbad i havet och naturreservat. I Kummelnäs finns magnifika grosshandlarvillor från tidigt 1900-tal med prunkande trädgårdar som man gärna vandrar runt bland. Nära till Orminge centrum med bra serviceutbud och flera mataffärer. Bussar till och från Slussen går dels från Hasseludden (417), dels från Vikingshill (421/441) med ca 10 minuters gångavstånd från huset. Välkommen till Nacka och Saltsjö-Boo och detta mycket trevliga hus!


Boarea/biarea
158/25 kvm
Driftkostnad
41 405 kr/år
Tomtarea
2 760 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-28

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Näckdjupsvägen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Näckdjupsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.