Näckdjupsvägen 21 / Kummelnäs / Saltsjö-Boo / Nacka

Inbäddad i grönska - nyutbyggd villa i populära Kummelnäs!

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea/biarea
158/25 kvm
Driftkostnad
41 405 kr/år
Tomtarea
2 760 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Näckdjupsvägen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Näckdjupsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kummelnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med naturen, hav och badsjöar som närmaste grannar finns denna nyligen utbyggda villa i populära Kummelnäs! Härliga sociala ytor i entréplan med rymligt kök, vardagsrum och stort nybyggt sällskapsrum med många fönster i tre väderstreck ut mot den gröna tomten. Ett badrum på entreplan. Tre sovrum på övre plan, varav det nyligen utbyggda med fransk balkong. I soutterängplanet finns ett snyggt badrum från 2014 med såväl bubbelbadkar som duschhörna samt tvättstuga. I anslutning till tvättstugan finns möjligheten ta upp dörröppning och inreda ytterligare ett stort rum. Runt större delen av huset finns en rejäl träaltan med utsikt mot Näckdjupet och lodräta klippor.

Den stora tomten är kuperad och bjuder till många sköna stunder i både soligt och skyddat läge och här har du en alldeles egen blåbärsskog. Granne med tomten ligger Näckdjupet, en mindre sjö/vattendrag som fortsätter mot större Sågsjön. Tomten ligger mycket lugnt beläget och utan någon insyn. I området har det byggts för fullt de senaste åren, men längs Näckdjupet har de stora tomterna bevarats för att värna om områdets karaktär. Fastigheten ligger i Björnbergsområdet och här har man en egen badplats i Sågsjön ca 300 m från huset. En större badplats ligger på andra sidan vattnet. Villaföreningen har en riktigt trevlig bastu (se bilder) och roddbåt som disponeras för medlemmarna. Barnrikt område med flera förskolor i närområdet och populära Myrsjöskolan ligger i närheten av Orminge.

På några få minuter kan man gå ner till Lövbergaviken med båtklubb, klippbad i havet och naturreservat. I Kummelnäs finns magnifika grosshandlarvillor från tidigt 1900-tal med prunkande trädgårdar som man gärna vandrar runt bland. Nära till Orminge centrum med bra serviceutbud och flera mataffärer. Bussar till och från Slussen går dels från Hasseludden (417), dels från Vikingshill (421/441) med ca 10 minuters gångavstånd från huset. Välkommen till Nacka och Saltsjö-Boo och detta mycket trevliga hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.