Skarpövägen 1 / Västra Orminge / Saltsjö-Boo / NACKA

Toppfräscht på Skarpövägen

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
2 879 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2017-01-16. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Skarpövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Orminge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En av Västra Orminges fräschaste 2:or som enkelt kan bli en 3:a. Hörnlägenhet 1 trappa upp, som delvis har fönster mot lummig gård. Hela lägenheten är omsorgsfullt renoverad sommaren 2014. Helkaklat badrum med bubbelbadkar och tvättmaskin, renoveringen är utförd av fackman. Nytt välplanerat kök med matplats, full maskinell utrustning, vit skåpinredning. Infällda takspotar i hela lägenheten. stort vardagsrum med utgång till möblerbar balkong som har ny trätrall. Lägenheten är mycket ljus med genomgående vita väggar, fönster i två väderstreck. Inga bärande innerväggar, lägenheten kan enkelt göras om till en trea för er som behöver två sovrum. Låg månadsavgift. MÅSTE SES.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration