Sök Meny
Såld

Saltsjö-Boo - Västra Orminge / Skarpövägen 1

Toppfräscht på Skarpövägen

En av Västra Orminges fräschaste 2:or som enkelt kan bli en 3:a. Hörnlägenhet 1 trappa upp, som delvis har fönster mot lummig gård. Hela lägenheten är omsorgsfullt renoverad sommaren 2014. Helkaklat badrum med bubbelbadkar och tvättmaskin, renoveringen är utförd av fackman. Nytt välplanerat kök med matplats, full maskinell utrustning, vit skåpinredning. Infällda takspotar i hela lägenheten. stort vardagsrum med utgång till möblerbar balkong som har ny trätrall. Lägenheten är mycket ljus med genomgående vita väggar, fönster i två väderstreck. Inga bärande innerväggar, lägenheten kan enkelt göras om till en trea för er som behöver två sovrum. Låg månadsavgift. MÅSTE SES.

Saltsjö-Boo / Västra Orminge
Skarpövägen 1
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 2 879 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Saltsjö-Boo / Skarpövägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.