Sök Meny
Såld

NACKA / Saltsjö-Boo - Västra Orminge / Skarpövägen 1

Toppfräscht på Skarpövägen

En av Västra Orminges fräschaste 2:or som enkelt kan bli en 3:a. Hörnlägenhet 1 trappa upp, som delvis har fönster mot lummig gård. Hela lägenheten är omsorgsfullt renoverad sommaren 2014. Helkaklat badrum med bubbelbadkar och tvättmaskin, renoveringen är utförd av fackman. Nytt välplanerat kök med matplats, full maskinell utrustning, vit skåpinredning. Infällda takspotar i hela lägenheten. stort vardagsrum med utgång till möblerbar balkong som har ny trätrall. Lägenheten är mycket ljus med genomgående vita väggar, fönster i två väderstreck. Inga bärande innerväggar, lägenheten kan enkelt göras om till en trea för er som behöver två sovrum. Låg månadsavgift. MÅSTE SES.

Sponsrade länkar
NACKA / Saltsjö-Boo / Västra Orminge
Skarpövägen 1
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 2 879 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Saltsjö-Boo / Skarpövägen