Tryffelvägen 34

Tryffelvägen 34


Hjortängen— Saltsjö-Boo— Nacka

Tryffelvägen 34Hjortängen— Saltsjö-Boo— Nacka

Visas i april/maj - Friköpt radhus i Hjortängen - Skogen runt hörnet - Nära Björknäs & bussar!

Visningar i slutet av april och maj. Kontakta mäklaren för information om eventuella förhandsvisningar.

Radhusdröm med ägandeform i Hjortängen, ett lugnt område nära Björknäs centrum men ändå med skog och natur runt om på alla håll och kanter. Visst uppfräschningsbehov föreligger. Idag finns två inredda sovrum men det kan enkelt bli tre. Dessutom finns en inredd friggebod på tomten som kan nyttjas som kontor eller gästrum. Två badrum och tvättstuga med bastu. Kök och vardagsrum är i bra skick och har öppen planlösning. I Hjortängen har alla gatorna namn efter olika svampar och därför kallas även området i folkmun för "Svampområdet". Det är väldigt vackert beläget med skog, lekplatser, gångvägar och även badsjöar i närheten. Perfekt läge för en barnfamilj att flytta hit! Samdigt är det bara ca 15 minuter till stan med bil. Bussar går med bra regelbundenhet från såväl Värmdövägen eller Sockenvägen ca 10 minuters promenad från huset. I Björknäs centrum finns det man behöver till varda'gs, samtidigt är det nära till det större kommundelscentrumet i Orminge och shoppinggalleriorna i Nacka eller Sickla.

Kort eller långt tillträde - välj själv! Välkommen till Hjortängen och Saltsjö-Boo!


Boarea/biarea
102/10 kvm
Driftkostnad
51 431 kr/år
Tomtarea
366 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-02-13

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna radhus på Tryffelvägen såldes av oss 2024-02-13. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Tryffelvägen.

Boka värdering
Fredrik Notini
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad