Bergsvägen 73 / Segeltorp / Huddinge

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea/biarea
172/104 kvm
Driftkostnad
60 409 kr/år
Tomtarea
1 093 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 plan med delvis källare
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergsvägen såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Bergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med tydlig prägel av 60-talets arkitektur och sköna känsla för ljus och rymd ligger detta enplans vinkelhus, insynsskyddat och med högt och trivsamt läge kring poolen och mot solen i syd/väst. Inne i huset finner man stora sällskapsytor med fina ljusinsläpp och öppna spisar, 4 sovrum, och stora rena aktivitetsytor i källaren. Huset motsvarar mer än väl behoven hos den stora familjen med den stora umgängeskretsen. I huset finns både badrum, duschrum och gästtoalett. För den bilintresserade finns dubbelgarage och utanför garaget finns uppställningsplats för 2-3 bilar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.