Lövdalsvägen 31 / Snättringe / Segeltorp / Huddinge

Högt fritt läge med generösa ytor

Slutpris
7 650 000 kr
Boarea/biarea
163/107 kvm
Driftkostnad
60 335 kr/år
Tomtarea
1 640 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövdalsvägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Lövdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Superläckert hus om totalt 270 kvm fördelat på två plan med ett högt fritt läge. Hela huset har en genomtänkt planlösning och en arkitektur som tilltalar den mest kräsne spekulanten. Kliv in i hallen och känslan kommer direkt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, de stora fönsterpartierna, takhöjden upp till nock, braskaminen och den soldränkta altanen är magnifik. Två fina helkaklade badrum varav ett med badkar, gäst wc, allrum i vinkel med öppen spis , 4-5 ordentliga sovrum. Genomgående gott om utrymmen, garaget nås även inifrån huset för extra bekvämlighet i vardagen. Asfalterad uppfart med plats för många bilar. Här bor du på en lugn gata utan direkt insyn, nära natur och vatten, erkänt bra grund- och gymnasieskolor och kommunikationer. Välkommen till Lövdalsvägen 31.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Snättringe

Snättringe är ett villaområde inom kommundelen Stuvsta-Snättringe i Huddinge kommun. Lugnt och mysigt område med närhet till natur, affär och cykelavstånd till Stuvsta C och pendeltåg.

Affärer

Ett mindre centrum finns i Stuvsta med Ica matbutik, bank, apotek, vårdcentral, grillkiosk mm. Det finns även Hemköp i närheten.

Sport och fritid

Nära till vandringsleder och löparspår, både runt Långsjön, Älvsjöskogen och Gömmarens naturreservat.

Kommunikation

Från Snättringe tar man sig enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 15 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 20 min. Genom området passerar busslinjerna 704, (från Snättringeleden) 703, och 710 (från Häradsvägen) till Fruängen (med T-bana), Skärholmen (via Kungens Kurva och T-bana) samt Flemingsberg via Stuvsta och Huddinge C (med P-tåg). I Stuvsta centrum finns pendeltågsstation. Cirka 11 minuters resa med pendeltåg till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, t.ex. Gullvivan, Skogvaktartorpet och Lilltorpet. Grundskolor, bl. a. Utsäljeskolan, Snättringeskolan, Kungsklippeskolan och Källbrinksskolan med högstadium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.