Lövdalsvägen 32A

Lövdalsvägen 32A

Slutpris

8 170 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Lövdalsvägen 32A


Slutpris
8 170 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Gedigen villa med ett högt läge intill naturreservat!

Belägen strax intill Gömmarens naturreservat och endast 500 m till Långsjön finns denna generösa villa med en totalyta om dryga 250 kvm. Här bor den stora familjen med ett högt, insynsskyddat läge i ett mycket uppskattat villaområde mellan Segeltorp och Snättringe med alla nödvändigheter inom räckhåll. Fastigheten erbjuder fina vistelsytor utomhus såväl som inomhus med en bostadsyta som rymmer 5-6 sovrum, stort vardagsrum och allrum, luftigt kök och två badrum samt en stor tvättstuga.
Viktiga villafaktorer finns så som gott om förrådsutrymmen, två braskaminer, dubbelgarage, växthus samt möjlighet till bastu.

Naturreservatet, med den underbara badsjön Gömmaren, belägen strax intill bjuder på flera mysiga stråk och stigar samt elljusspår om ca 3 km. Ca 500 m bort, vid Långsjön finns den familjevänliga och uppskattade Tranparken med utegym och lekpark samt Kråkviksbadet. Här kan man bada, fiska eller ta en löparrunda om ca 5 km runt sjön.
Området erbjuder god barnomsorg och bra busskommunikationer mot närliggande tunnelbana. För den bilburna är det ca 3 km till E4:an och därefter nås Stockholm City inom 15 min. Ca 10 min bilväg från fastigheten nås Kungens Kurva och Skärholmen centrum, båda med generöst service, shopping och nöjesutbud.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea/biarea
172/83 kvm
Driftkostnad
31 570 kr/år
Tomtarea
890 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-03-31

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Lövdalsvägen såldes av oss 2021-03-31. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Lövdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.