Skansbergsvägen 19 / Segeltorp / Huddinge

Smakfull villa med insyns skyddad uteplats och ett ypperligt läge i Segeltorp

Slutpris
7 620 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
35 248 kr/år
Tomtarea
937 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Skansbergsvägen såldes av oss 2019-11-05. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Skansbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt och fint läge i Segeltorp ligger denna villa om 155 kvm fördelat på två plan. Hela huset har en genomtänkt planlösning och en arkitektur som sticker ut lite från mängden. Den genomtänkta planlösningen, de stora fönsterpartierna, takhöjden upp till nock i vardagsrummet, braskaminen, det nybyggda bastuhuset och den soldränkta altanen är magnifik. Entréplanet rymmer ett fräscht kök, nyrenoverat badrum, "master bedroom", vardagsrum och tvättstuga. Övre planet rymmer ett allrum öppet mot vardagsrummet på nedre planet, tre fina sovrum och ett duschrum. Soldränkt insynsskyddad terrass med utgång från vardagsrummet. Intill terrassen finns ett nybyggt bastuhus perfekt avkoppling för stora som små familjemedlemmar. Trädgården erbjuder äppel, körsbär och plommonträd. Här bor du nära kommunikationer, förskolor, skolor och natur och strövområden. För den som önskar kan snabbt tillträde ordnas. Välkomna till Skansbergsvägen 19.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Segeltorp

Segeltorp är ett trivsamt område och här är det nära till både grönområden, shopping och city. Bebyggelsen består till stor del av småhus och tillhör Huddinge kommun. Närhet finns till populära Långsjön samt friluftsområden och naturreservatet runt sjön Gömmaren med motionsspår, vandringsleder samt klipp- och strandbad.

Affärer och Restauranger

I Segeltorps centrum finns vårdcentral, bibliotek, frisör, konditori med café och restauranger. Kungens Kurva - ett av Europas största handelsområden - ligger i Segeltorp med bl a IKEA, Heron City och flera stormarknader. Hit går bussar om man inte har bil, bl a IKEAs gratisbussar från Sergels Torg. Fruängens Centrum med T-bana, affärer, restauranger m.m ligger på ca 15 min promenadavstånd. Skärholmens Köpcentrum med stort utbud av restauranger, affärer, T-bana m.m ligger på ca 7 min avstånd med bil.

Sport och fritid runt hörnet

I Segeltorp finns en välbesökt ishall. Inte långt från bostaden finns även en populär ridskola och privat stall. Även nära till friluftsområdet och naturreservatet runt sjön Gömmaren. Här finns vandringsleder, motionsspår och badplatser.

Kommunikation

Via Segeltorps centrum passerar bussarna 703, 704, 707 samt 710. Pendeltåg nås närmast via Stuvsta station, ca 10 min med buss. T-bana, röd linje, finns i Fruängen och Skärholmen och ligger ca 8 min respektive 15 min från Segeltorps centrum med buss. Från Segeltorp tar man sig enkelt ut på E4:an.

Skola och barnomsorg

Skolor i närheten är Juringeskolan, Segeltorpsskolan och Långsjöskolan klar 2020.Förskolor i närområdet: Smista förskola, Väktarens förskola, Trädgårdssångaren, Lövsångaren, Hagen och Juringe Gård. För mer info se http://www.huddinge.se/Forskola-och-skola/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.