Skrakvägen 17 / Segeltorp / Huddinge

Rymlig villa med suveränt läge nära Långsjön.

Slutpris
8 200 000 kr
Boarea/biarea
ca 170/42 kvm
Driftkostnad
40 401 kr/år
Tomtarea
914 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-11-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Skrakvägen såldes av oss 2020-11-10. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Skrakvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa belägen på soldränkt tomt och mot allmänning.
Här har säljarna omsorgsfullt renoverat huset de senaste åren och med tillbyggnaden skapat ett boende som tilltalar både stora och små familjemedlemmar. Huset som är i 1 ½ har både ett vidbyggt garage och en härlig soldränkt trädgårdstomt mot allmänning.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, de stora fönsterpartierna och den generösa terrassen skapar en naturlig samlingspunkt för hela familjen. Skjutdörrarna av glas mot den generösa terrassen. Sommartid är det sol i princip hela dagen någonstans på terrassen, där kan du njuta av både frukost, lunch och middag i solen. I anslutning till terrassen nås plana gräsytor där både studsmatta, lekstuga, förråd och växthus är placerat.

Entréplanet erbjuder även ytterligare två sovrum, gäst-wc, garage (nås från huset) och tvättstuga. För den som önskar kan sovrum två delas av för skapa två sovrum.

Övre planet rymmer ytterligare tre sovrum, smakfullt inrett badrum samt bra förvaring.

Ett bekvämt boende med närhet till kommunikationer, skolor, natur och bad.

Välkomna till Skrakvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Segeltorp

Segeltorp är ett trivsamt område och här är det nära till både grönområden, shopping och city. Bebyggelsen består till stor del av småhus och tillhör Huddinge kommun. Närhet finns till populära Långsjön samt friluftsområden och naturreservatet runt sjön Gömmaren med motionsspår, vandringsleder samt klipp- och strandbad.

Affärer och Restauranger

I Segeltorps centrum finns vårdcentral, bibliotek, frisör, konditori med café och restauranger. Kungens Kurva - ett av Europas största handelsområden - ligger i Segeltorp med bl a IKEA, Heron City och flera stormarknader. Hit går bussar om man inte har bil, bl a IKEAs gratisbussar från Sergels Torg. Fruängens Centrum med T-bana, affärer, restauranger m.m ligger på ca 15 min promenadavstånd. Skärholmens Köpcentrum med stort utbud av restauranger, affärer, T-bana m.m ligger på ca 7 min avstånd med bil.

Sport och fritid runt hörnet

I Segeltorp finns en välbesökt ishall. Inte långt från bostaden finns även en populär ridskola och privat stall. Även nära till friluftsområdet och naturreservatet runt sjön Gömmaren. Här finns vandringsleder, motionsspår och badplatser.

Kommunikation

Via Segeltorps centrum passerar bussarna 703, 704, 707 samt 710. Pendeltåg nås närmast via Stuvsta station, ca 10 min med buss. T-bana, röd linje, finns i Fruängen och Skärholmen och ligger ca 8 min respektive 15 min från Segeltorps centrum med buss. Från Segeltorp tar man sig enkelt ut på E4:an.

Skola och barnomsorg

Skolor i närheten är Juringeskolan, Segeltorpsskolan och Långsjöskolan klar 2020.Förskolor i närområdet: Smista förskola, Väktarens förskola, Trädgårdssångaren, Lövsångaren, Hagen och Juringe Gård. För mer info se http://www.huddinge.se/Forskola-och-skola/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.