Tranvägen 11

Tranvägen 11

Slutpris

7 000 000 kr


Snättringe— Segeltorp— Huddinge

Tranvägen 11


Slutpris
7 000 000 kr

Snättringe— Segeltorp— Huddinge

Radhus vid Långsjön!

Svårslaget läge erbjuder detta radhus i två plan vid populära Långsjön! Tranvägen uppskattas för sitt barnvänliga läge på återvändsgata, härliga gemenskap och är särskilt populärt bland barnfamiljer. Radhuset har kontinuerligt renoverats de senaste 10 år och har hela fyra sovrum. Uteplats med lekytor för barnen i direkt i anslutning till huset skapar underbara förutsättningar för ett idylliskt boende för hela familjen.

Kliv in i hallen och känslan kommer direkt. Entréplanet erbjuder två sovrum, gäst wc, kök med stort matrum samt utgång till härlig terrass där man njuta av lata eftermiddagar i solen i fantastiskt sydväst läge.
Övre plan med två sovrum varav ett med utgång till en balkong, smakfullt inrett badrum samt vardagsrum. Från övre plan kan man skymta Långsjön.

Läget vid Långsjön erbjuder avkoppling för såväl stora som små familjemedlemmar. Vill du promenera kring sjön är det ca 5 km och här finner du även utegym, Tranparkens lekplats, bad, Herrängens Gård och restaurang Casa de Lago mm. Närhet finns till utmärkta kommunikationer med närmsta busshållplats bara 175 meter från Tranvägen och för de minsta finns förskolor och skolor inom promenadavstånd från bostaden.

Välkomna till Tranvägen 11!


Boarea/biarea
103/10 kvm
Driftkostnad
28 461 kr/år
Tomtarea
182 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-18

Mäklarhuset Huddinge

Denna radhus på Tranvägen såldes av oss 2021-05-18. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Tranvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.