Sigtuna - Tilsjö / Sigtuna

Referensnummer
448 856
Boarea/biarea
160/40 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Björkbacka Strand

Nyare villaområde invid Garnsviken av Mälaren.

Området

Björkbacka Strand är ett fantastiskt ställe att bo på! Här vid Garnsviken vid Mälaren har de senaste 10 åren ett helt nytt område byggts upp. Men redan under Vikingatiden var här en boplats. En överfart över Garnsviken till Pilsbo fanns och vid infarten till Björkbacka finns en runsten som vikingen Styrbjörn lät resa efter sin far Sigsten. Björkbacka Strand är ett mycket trevligt villaområde med mycket barnfamiljer. I området startar Strandpromenaden till Sigtuna Stad som sedan går vidare till Sjudargårdsbadet.

Fritid och närservice

Gemensam badbrygga finnes. Här är ett kvällsdopp ett måste eller bara gå ner och slänga i fiskespöet för att se om det nappar! På vintern fryser Garnsviken tidigt och då drar man på sig skridskorna och går ned och åker! I Sigtuna Stad, finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Nära till busshållsplats mot Sigtuna stad och med direktanslutning tilI Märsta går det SL-tåg mot Stockholm samt SJ-tåg mot Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

Promenadavstånd för barn till Sankta Gertruds skola år F - 6 (förskola, låg-mellanstadie) och med fritidshem, se www.sigtuna.se/stagertrudsskola samt Munkens förskola.

Fördelar

#Barnvänligt
#Fiske
#Sport och friluftsliv
#Tryggt
#Bussar
#Lugnt
#Båtliv

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn