Fiskare Öhrlunds Gata 5C / Sigtuna - Björkbacka Strand / Sigtuna

Slutpris
2 575 000 kr
Referensnummer
107 014
Tomtarea
934 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-01-13
Bostaden är såld!

Denna tomt på Fiskare Öhrlunds Gata 5C såldes av oss 2014-01-13. Se alla våra försäljningar i Sigtuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Björkbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sluttningstomt med sjöutsikt och eftermiddagssol. Detaljplan medger byggnation av friliggande hus med max 2 våningar och största bruttoarea 300 m², gällande detaljplan går att ladda ned via vår hemsida. Nuvarande ägare har beviljats bygglov för en byggnad på 169 m² enligt bifogade ritningar. Avtal finns med grannfastighet om att bevara sjöutsikten. Ingår i samfällighetsförening med två andra fastigheter. Angiven tomtarea kan ändras något eftersom avstyckning pågår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.