Jakobs gränd 5 C / Malmen / Sigtuna / Nyproduktion

Med unikt läge på Malmen i Sigtuna.

Klockargården
Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
4 212 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jakobs Gränd såldes av oss 2018-01-26. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Jakobs Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På historiska Jakobs gränd i kvarteret Malmen, med ett av Sigtunas absolut mest centrala lägen erbjuder Lillskär 11 nyproducerade bostadsrätter. Ett stenkast från både stadskärnan och Mälaren finns här allt man kan önska sig. Som boende i Sigtuna kan du njuta av vatten och natur, en rik historia och stora satsningar på idrott och kultur

Den befintliga fastigheten på Jakobs gränd totalrenoveras och byggs om till 11 nya lägenheter om 2 till 4 rum och kök.

Tilltagna balkonger/terrasser samt generöst ljusinsläpp är några av de kvalitéer vi tillsammans med arkitekten eftersträvar för att ta till vara på Klockargårdens potential. Lägenheterna inreds med kvalitativa material såsom bl.a. parkettgolv och fönster-/ arbetsbänkar i kök samt våtrum i kvartskomposit.

Samtliga lägenheter har minst en balkong, flertalet av lägenheterna har till och med två. Balkongerna har dessutom fördelaktigt syd-/västläge. Med Klockargårdens närhet till stadskärnan och Mälaren gör sig vattnets närhet ständigt påmind och ett par av lägenheterna kommer att ha fördelen att avnjuta denna vy.

Samtliga lägenhetsinnehavare kommer att få möjlighet till minst en parkeringsplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration