Jarlers väg 11

Jarlers väg 11

Slutpris

6 150 000 kr


Sigtuna - Til— Sigtuna

Jarlers väg 11


Slutpris
6 150 000 kr

Sigtuna - Til— Sigtuna

Välutrustad och rymlig familjevilla med lugnt och vackert läge!

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Jarlers väg 11! Här stiger du in i ett ljust och välutrustat hem med bra planlösning, fint ljusinsläpp och stor nyrenoverad terrass i bra solläge.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det stora, trevliga och nyrenoverade köket med bra förvaringsmöjligheter, fönster mot tomten, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet tillsammans med matrummet är öppet, lättmöblerat och socialt och huset erbjuder gott om sovplatser med fem sovrum. På varje plan finns våtutrymmen: Badrum och gästtoalett på entréplanet, toalett på övre planet samt toalett, dusch och bastu i källarplanet där även tvättstuga, biljardrum och stora förvaringsutrymmen finns. Det vidbyggda garaget når man även via källarplanet.

Villan uppvärms med effektiv nyare bergvärmepump vilket avspeglar sig i de låga energikostnaderna.

Den stora, rogivande och fina trädgårdstomten som hör till huset har fruktträd, välskött gräsmatta, planteringar, stora gräsytor, murar. Här finns även ett garage med motordriven port, eluttag och vatten samt en stor, underbar och mysig helrenoverad terrass med trädäck, sol hela eftermiddagen och kvällen och lättmöblerade ytor.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i områdets hjärta. Förskola och skola (årskurs 0-6), busshållplats för SL-buss och strandpromenaden till Sigtuna Stad ligger inom gångavstånd och Sigtuna Stad och Munkholmsbadet vid Mälaren finns tio minuter bort. Dessutom har man Arlanda flygplats, Märsta järnvägsstation, Stockholm och Uppsala inom pendlingsavstånd.

Varmt välkommen till Jarlers väg 11!


Boarea/biarea
188,5/161 kvm
Driftkostnad
30 363 kr/år
Tomtarea
1 006 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-12-05

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på jarlers väg såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på jarlers väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.