Jarlers väg 11 / Sigtuna - Til / Sigtuna

Välutrustad och rymlig familjevilla med lugnt och vackert läge!

Slutpris
6 150 000 kr
Boarea/biarea
188,5/161 kvm
Driftkostnad
30 363 kr/år
Tomtarea
1 006 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna villa på jarlers väg såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på jarlers väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Til är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Jarlers väg 11! Här stiger du in i ett ljust och välutrustat hem med bra planlösning, fint ljusinsläpp och stor nyrenoverad terrass i bra solläge.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det stora, trevliga och nyrenoverade köket med bra förvaringsmöjligheter, fönster mot tomten, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet tillsammans med matrummet är öppet, lättmöblerat och socialt och huset erbjuder gott om sovplatser med fem sovrum. På varje plan finns våtutrymmen: Badrum och gästtoalett på entréplanet, toalett på övre planet samt toalett, dusch och bastu i källarplanet där även tvättstuga, biljardrum och stora förvaringsutrymmen finns. Det vidbyggda garaget når man även via källarplanet.

Villan uppvärms med effektiv nyare bergvärmepump vilket avspeglar sig i de låga energikostnaderna.

Den stora, rogivande och fina trädgårdstomten som hör till huset har fruktträd, välskött gräsmatta, planteringar, stora gräsytor, murar. Här finns även ett garage med motordriven port, eluttag och vatten samt en stor, underbar och mysig helrenoverad terrass med trädäck, sol hela eftermiddagen och kvällen och lättmöblerade ytor.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i områdets hjärta. Förskola och skola (årskurs 0-6), busshållplats för SL-buss och strandpromenaden till Sigtuna Stad ligger inom gångavstånd och Sigtuna Stad och Munkholmsbadet vid Mälaren finns tio minuter bort. Dessutom har man Arlanda flygplats, Märsta järnvägsstation, Stockholm och Uppsala inom pendlingsavstånd.

Varmt välkommen till Jarlers väg 11!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Til

Til, ett område för barnfamiljen.

Området

Området Til bebyggdes från 1960-talet och har kompletterats med nyare bebyggelse. I området finns radhus, villor och lägenheter.

Fritid och närservice

Det är gångavstånd till Munkholmsbadet med strand och brygga samt lummiga och orörda Tilskogen med gott om svamp och bär. Närhet till Strandpromenaden som sträcker sig från Björkbacka strand genom Sigtuna stad till Sjudargårdsbadet. I Sigtuna Stad, finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Buss mot Sigtuna stad, Märsta och Arlanda. I Märsta går det SL- tåg mot Stockholm samt SJ-tåg mot Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

På gångavstånd finns både skola (F-6) och Tils förskola. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.