Olov Hartmans Väg 31, BV

Olov Hartmans Väg 31, BV

Slutpris

4 600 000 kr


Aludden— Sigtuna

Olov Hartmans Väg 31, BV


Slutpris
4 600 000 kr

Aludden— Sigtuna

4:a på markplan med 2 uteplatser!

Välkommen till denna mycket fina och ljusa gavellägenhet på populära Aludden, ett område med bostadsrätter invid Mälaren och med gångavstånd till stadskärnan.

Lägenheten, med ett mycket bra läge i området, har en egen entré från uteplatsen på framsidan.
Det finns två uteplatser på vardera sida av lägenheten, båda med markis och en delvis under tak, med läge öster och väster ger solchans hela dagen.

Interiört är lägenheten väldigt ljus och fräsch med ett påkostat Puustelli-kök med stenskiva och spotlights under överskåp samt i vitrinskåp. Helt kylskåp och frysskåp och många breda lådor ger bra med förvaring. Vidare finns 3 sovrum, alla med gott om förvaring med ett flertal garderober, ett renoverat duschrum (via fackman, Kjellander bygg) med tvättpelare samt en gästtoalett. På entrésidan finns ett förråd till lägenheten.

Bostadsrättsföreningen har festlokal, gästlägenhet, tvättstuga, bastu och brygga där medlemmarna har möjlighet att hyra sin egen båtplats i mån av plats. I föreningen finns ett stort antal garage och parkeringsplatser.

Bostadsrättsföreningen Aludden Strand är mycket välskött med låg belåning och flera stora åtgärder har gjorts som ommålning av alla byggnader, översyn av tak, installation av kostnadsbesparande bergvärmeanläggning, renovering av samlingslokal och tvättstuga med mera.

Bekvämt promenadavstånd till Sigtunas stadskärna via den trevliga strandpromenaden efter Mälarstranden. Vackra omgivningar med SSHL:s och Sigtunastiftelsens ståtliga byggnader i norr och Mälarstranden i söder.


Boarea
86 kvm
Avgift
5 128 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2021-10-08

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Olov Hartmans Väg såldes av oss 2021-10-08. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olov Hartmans Väg.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.