Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Staden / Sankt Persgatan 25

Tillbyggt och rymligt kedjehus med centralt läge i Sigtuna stad. Balkong, nybyggd träaltan och tomt i perfekt sydvästläge.

På entréplan finns ett rymligt vardagsrum med höga fönster mot sydväst och en vacker kakelugn, ett matrum som kan delas av för att erhålla ytterligare ett sovrum, ett stort kök med köksö, matplats och utgång till balkong med trapp ned till tomten. Det finns även en gästtoalett med praktiskt läge vid entrén samt en groventré med gott om klädförvaringsutrymme. Både huvud- och groventrén har klinker.

På övre plan finns två sovrum med takkupor och fasta garderober, ett duschrum med gavelfönster och ett stort allrum med utbyggd takkupa. Allrummet kan delas av för att erhålla ytterligare ett sovrum.

På suterrängplan finns ytterligare ett rymligt sovrum som ansluter till en trevlig spa-avdelning med bubbelbadkar och bastu. Bra med relaxutrymme och utgång till nybyggd träaltan och tomt. Här finns också pannrum, flera förråd och ett stort tvätt-/torkutrymme.

Fastigheten har möjlighet till fiberanslutning och automatiska (sol/vind) markiser på samtliga fönster mot trädäcket och över balkongen. Nära till garage och parkeringsplats vid gemensam länga. Även nära till SSHL, Sankt Pers skola (åk 1-6), Karusellens förskola och idrottsanläggning med konstgräs, idrottshall, tennisbanor m.m.

Sponsrade länkar
Sigtuna / Sigtuna - Staden
Sankt Persgatan 25
Slutpris: 4 975 000 kr
Boarea/biarea: 190/37 kvm
Driftkostnad: 39 133 kr/år
Tomtarea: 451 kvm
Rum: 6 rum (3-5 sovrum)
Såld: 2017-08-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Sankt Persgatan