Skeppargränd 2

Skeppargränd 2

Slutpris

5 600 000 kr


Sigtuna - Centralt— Sigtuna

Skeppargränd 2


Slutpris
5 600 000 kr

Sigtuna - Centralt— Sigtuna

Centralt belägen villa med sjöutsikt

Centralt belägen villa med sjöutsikt och lugnt läge på återvändsgata med promenadavstånd till stadens centrala delar och hamnen. Villan ritades i början av 1970-talet av Sigtuna-arkitekten Hans Forchhammer med fokus på att tillvarata sjövyn, bra ljusinsläpp med många fönster och öppna ytor för social samvaro.
På entréplan finns hall med fönster och tåligt klinkergolv, ett rymligt sovrum som kan delas av, flera olika rum och förråd, groventré och tvättutrymme. En halvtrappa ned finns ett stort rum med betonggolv och frilagda väggar tänkt som gillestuga, verkstad eller förråd. En halvtrappa upp från entrén finns ett ljust och rymligt vardagsrum med underbar sjöutsikt mot söder, tak upp till nock och mysig öppen spis. Ytterligare en halvtrappa upp finns matplats med utgång till uteplats, kök med vy mot 32 rum & kök och hamnen, badrum och två stora sovrum. En vindslucka med utfällbar stege leder upp till ett rymligt vindsutrymme med belysning.
Villan har genomgående äldre ytskikt men erbjuder flera trevliga lösningar som t ex att bygga en uthyrningslägenhet i suterrängplan. Man kan även se möjligheten att ta upp en dörr i suterrängplan och göra ett boutrymme med fönster mot Sigtunafjärden i söder.
Se skisser med exempel på alternativa planlösningar och bilagor med gällande detaljplaner.


Boarea/biarea
180/37 kvm
Driftkostnad
52 010 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på skeppargränd såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på skeppargränd.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.