Skeppargränd 2 / Sigtuna - Centralt / Sigtuna

Centralt belägen villa med sjöutsikt

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea/biarea
180/37 kvm
Driftkostnad
52 010 kr/år
Totalareal
800 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna villa på skeppargränd såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på skeppargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen villa med sjöutsikt och lugnt läge på återvändsgata med promenadavstånd till stadens centrala delar och hamnen. Villan ritades i början av 1970-talet av Sigtuna-arkitekten Hans Forchhammer med fokus på att tillvarata sjövyn, bra ljusinsläpp med många fönster och öppna ytor för social samvaro.
På entréplan finns hall med fönster och tåligt klinkergolv, ett rymligt sovrum som kan delas av, flera olika rum och förråd, groventré och tvättutrymme. En halvtrappa ned finns ett stort rum med betonggolv och frilagda väggar tänkt som gillestuga, verkstad eller förråd. En halvtrappa upp från entrén finns ett ljust och rymligt vardagsrum med underbar sjöutsikt mot söder, tak upp till nock och mysig öppen spis. Ytterligare en halvtrappa upp finns matplats med utgång till uteplats, kök med vy mot 32 rum & kök och hamnen, badrum och två stora sovrum. En vindslucka med utfällbar stege leder upp till ett rymligt vindsutrymme med belysning.
Villan har genomgående äldre ytskikt men erbjuder flera trevliga lösningar som t ex att bygga en uthyrningslägenhet i suterrängplan. Man kan även se möjligheten att ta upp en dörr i suterrängplan och göra ett boutrymme med fönster mot Sigtunafjärden i söder.
Se skisser med exempel på alternativa planlösningar och bilagor med gällande detaljplaner.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration