Venngarn 284

Venngarn 284

Slutpris

6 775 000 kr


Sigtuna - Venngarn— Sigtuna

Venngarn 284


Slutpris
6 775 000 kr

Sigtuna - Venngarn— Sigtuna

Välkommen till Venngarn 284, ett fantastiskt nybyggt och ytterst välplanerat hus med hänförande vy över ängar och hästhagar!
Venngarn är ett härligt område strax norr om Sigtuna där stora planer finns! Under våren 2020 kommer en ny aktör att ta över driften av bla slottet och deras första mål är att göra området till en familjedestination! Det finns även planer på ett ridgymnasium på området!

Huset som byggdes år 2016 har fantastiska ytor i tre plan med mellanplanet som husets hjärta! Här finns ett härligt vardagsrum som har stora fönster åt tre väderstreck med en mycket fin utsikt och här finns gott om plats för både soffhörna och matsalsbord! Köket öppnar upp för gemensam matlagning med stora arbetsytor med lyxiga detaljer som bänkskiva av marmor.
Mellanplanet har även ett badrum samt en entré mot baksidan.

Entréplanet rymmer sovrum, WC och flera förvaringslösningar i form av förråd, klädkammare och stor tvättstuga. Garaget nås även inifrån huset via klädkammaren.

Det översta planet är den mer privata ytan som består av tre sovrum varav master bedroom har duschrum ensuite som har vacker marmor både på golv och vägg! Det finns även ett stort allrum och en WC. Från allrummet har man en härlig utsikt!

Under alla vackra golv i alla plan finns vattenburen golvvärme som värms upp av en frånluftsvärmepump.

På Venngarn finns förskola, bageri, gym, företagscenter och så naturligtvis slottet med dess härliga park. På bageriet kan du på söndagar äta en härlig frukostbuffé och på lördagar har de soppbuffé.
För att se mer vad som händer på Venngarn besök www.wenngarn.se eller de boendes egna sida www.byabladetwenngarn.se

Under hösten 2020 kommer Lidl och Percys kött att öppna i Sigtuna stadsängar som ligger på väg in mot Sigtuna. I det området kommer även Engelska skolan att öppna hösten 2021! Dit är det cykelavstånd från Venngarn!

Till Sigtuna är det ca 4 km och för skolbarnen finns det skolskjuts. Till Sigtuna är det vacker cykelväg och promenadväg genom historiska Viby by.
Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Bålsta och Uppsala.

Gällande Coronaviruset: Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen för att minimera stora grupper eller hör av dig om du har önskemål om alternativa visningsmöjligheter.


Boarea/biarea
210/50 kvm
Driftkostnad
48 920 kr/år
Tomtarea
907 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-26

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Venngarn såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lina Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.