Pilvägen 11

Pilvägen 11

Slutpris

4 450 000 kr


Skå— Ekerö

Pilvägen 11


Slutpris
4 450 000 kr

Skå— Ekerö

2 plansvilla med dubbelgarage om totalt 293 kvm. Ny detaljplan och kommunalt V/A planeras.

Stort hus med idylliskt läge i slutet av en grusad återvändsväg i populära Söderberga. 2 plansvilla med dubbelgarage om totalt 293 kvm. 8 rum och kök varav 6 möjliga sovrum. Härligt generösa umgängesytor. Vardagsrum och allrum. Stort kök med en mycket tilltagen matplats. Bergvärme, 2 st öppna spisar, takterrass och nytt tak. Ny detaljplan och kommunalt V/A planeras i området. Om grannfastigheten Pilvägen 13 också förvärvas kan styckning och ytterligare en fastighet / villatomt möjliggöras när detaljplanen är genomförd. Läs mer om det pågående detaljplanearbetet under DOKUMENT & FILER längre ner på hemsidan.
Stor lättskött staketomgärdad naturtomt om 2830 kvm med skog och gräsytor. Här är fågelkvitter det enda som hörs. Tomten passar både barnfamiljen och hundägaren som vill njuta av lugn och ro.
I området finns gott om promenadstigar.Närhet till vältrafikerad busshållplats i Svanhagen, Troxhammar golfbana, brukshundsklubb och stall.
Bara ca 500 meters promenad till Svanhagen där Färingsös bästa busskommunikation finns. Här finns också bensinstation, blombutik, pizzeria, ICA och förskola, ishall, idrottsplats och fotbollsplaner.
Närhet även till Troxhammar butiksby där ni finner kyrkans "second hand" butik, snabbmatsrestaurangen Daisys, Frisersalong L, hud och fotvård, tandläkare och yogastudio.
Besiktigat och försäkrat mot dolda fel. Läs mer om "Skyddat köp" på hemsidan.

Ekerö är en expansiv kommun. Bygget av "Förbifart Stockholm" pågår för fullt och kommer att ge Ekerö en mer central plats i Stockholm.
Förbifarten går i tunnel med tre filer åt varje håll. Förbifarten blir en tvärförbindelse mellan södra och norra Stockholm och binder ihop E4:a söderut (vid Skärholmen) med E4:an norrut och E18 mot både Oslo och Norrtälje (vid Vinsta med påfart på E4 och E18).
Samtidigt kommer vägen mellan Ekerö Centrum och Brommaplan att bli fyrfilig, ytterligare en stor förbättring av trafikläget.


Boarea/biarea
225/68 kvm
Driftkostnad
58 300 kr/år
Tomtarea
2 830 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-07-15

Mäklarhuset Ekerö

Denna villa på Pilvägen såldes av oss 2020-07-15. Se alla våra försäljningar i Skå samt även på Pilvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.