Gräsholmsvägen 44

Gräsholmsvägen 44

Slutpris

1 760 000 kr


Skärholmen— Stockholm

Gräsholmsvägen 44


Slutpris
1 760 000 kr

Skärholmen— Stockholm

Accepterat pris - Snygg 1,5:a med en härlig balkong!

Accepterat pris - först till kvarn!

Här finns nu en snygg 1,5:a med en rejäl balkong i soligt läge precis runt hörnet från centrala Skärholmen - ett av Stockholms större handelscentrum som har det mesta man behöver. Med tunnelbanan tar man sig till innerstan på 15 minuter. Bara ett par minuters gångväg från t-bana och centrum till lägenheten. Samtidigt breder sig naturen och gångstråk i härliga skogsområden ut sig precis nedanför höjden. Både citynära och granne med naturen - kan det bli bättre?

Ettan är på ett snyggt sätt ombyggd till en 1,5:a med en avgränsande vägg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en platsbyggd köksö skapar härlig karaktär i lägenheten. Snygga materialval och ljusa färger kombinerad med mycket ljusinsläpp gör att man trivs här. Utgång till en stor balkong som ligger med utsikt mot grönska och har många soltimmar! Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin - plats för badkar om man önskar. Föreningens hus ligger ett par minuters gångväg från SKHLM och t-banan och husen byggdes 2006. Inte långt till mälaren och bad- och båtliv för den som önskar.

Tillträde flexibelt - flytta in inom en månad, eller lite längre fram, välj själv!


Boarea
38 kvm
Avgift
3 151 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-01

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Gräsholmsvägen såldes av oss 2019-02-01. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Gräsholmsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.