Gräsholmsvägen 44 / Skärholmen / Stockholm

Accepterat pris - Snygg 1,5:a med en härlig balkong!

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
3 151 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gräsholmsvägen såldes av oss 2019-02-01. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Gräsholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skärholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris - först till kvarn!

Här finns nu en snygg 1,5:a med en rejäl balkong i soligt läge precis runt hörnet från centrala Skärholmen - ett av Stockholms större handelscentrum som har det mesta man behöver. Med tunnelbanan tar man sig till innerstan på 15 minuter. Bara ett par minuters gångväg från t-bana och centrum till lägenheten. Samtidigt breder sig naturen och gångstråk i härliga skogsområden ut sig precis nedanför höjden. Både citynära och granne med naturen - kan det bli bättre?

Ettan är på ett snyggt sätt ombyggd till en 1,5:a med en avgränsande vägg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en platsbyggd köksö skapar härlig karaktär i lägenheten. Snygga materialval och ljusa färger kombinerad med mycket ljusinsläpp gör att man trivs här. Utgång till en stor balkong som ligger med utsikt mot grönska och har många soltimmar! Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin - plats för badkar om man önskar. Föreningens hus ligger ett par minuters gångväg från SKHLM och t-banan och husen byggdes 2006. Inte långt till mälaren och bad- och båtliv för den som önskar.

Tillträde flexibelt - flytta in inom en månad, eller lite längre fram, välj själv!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration