Loftvägen 10

Loftvägen 10

Slutpris

1 495 000 kr


Skogås— Huddinge

Loftvägen 10


Slutpris
1 495 000 kr

Skogås— Huddinge

Lågbelånad förening som äger marken - Högt och helt grönt läge - Bra planlösning!

På Loftvägen 10 i Skogås tittar man ut över föreningens grästmatta och skogspartiet som gränsar till fastigheten - helt utan insyn! Från såväl vardagsrum som sovrum och balkong är det bara grönska utanför. Snygga ytskikt på de flesta håll, visst moderniseringsbehov på vissa håll. Stor klädkammare och dessutom förråd i huset. Kök med bardisk mot matplats och stor glasvägg i original skiljer mot vardagsrummet. Helt nyrenoverat och stambytt badrum 2023.

Mycket välskött förening som precis har avslutat stambyte i denna byggnad. Stambytet fortsätter i grannportarna nu. Mycket underhåll har skett de senaste åren och i och med att föreningen äger marken och är mycket lågt belånad så får man säga att detta är ett bra tillfälle för den som vill bo tryggt! Gångavstånd till Skogås centrum och kommande Lidl som ska byggas nedanför området. Pendeltåget från Skogås tar ca 20 minuter till centralen, samtidigt går det bra med bussar till såväl Farsta som Huddinge. Drevviken och badplatser är inte långt borta. Skogås är trevligt - flytta hit! Välkommen till Loftvägen och denna mycket trevliga 2:a med stora ytor och möjligheter.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 584 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Loftvägen såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Loftvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.