Storvretsvägen 87

Storvretsvägen 87

Slutpris

2 850 000 kr


Skogås— Huddinge

Storvretsvägen 87


Slutpris
2 850 000 kr

Skogås— Huddinge

Rofyllda omgivningar och högt fritt läge!

En stor härligt lägenhet som behöver omsorg och lite kärlek från sina nya boende. När man renoverat det man önskar har man ett fantastiskt boende för många år framöver.

Här finns 3-4 sovrum, stort vardagsrum med solig balkong, stort kök med en matplats för rymmer både familj och vänner och dessutom finns både generöst badrum och separat wc.

Lägenheten ligger lugnt belägen med närhet till allt som man behöver. Sjötorpsskolan ligger ett stenkast bort, här finns även lekytor och skatepark. Inom några minuters promenad kommer man till fler lekplatser och Drevvikens naturreservat med fin natur och badplatser. Vid Storvretsvägen finns buss 831 som passerar mellan Länna Handelsplats och Farsta centrum. På väg till Farsta Centrum, en resa som tar drygt 20 minuter, passerar man både Skogås och Trångsund med pendeltågsstation och butiker. Livet i Skogås är enkelt, här finns allt.

Brf Porten är en stor förening med ca 250 lägenheter, god ekonomi och med välrenoverade fastigheter. Ett tryggt och stabilt boende!


Boarea
117.5 kvm
Avgift
5 876 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-13

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Storvretsvägen såldes av oss 2022-05-13. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Storvretsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.