Karin Larssons väg 33 / Sköndal / Stockholm

Boarea
140 kvm
Avgift
5 353 kr/mån
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-02-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Karin Larssons Väg såldes av oss 2019-02-05. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Karin Larssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sköndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läckert radhus i barnvänligt läge där du blir granne med koloniområde och naturreservat! Nytt hus där ni blir dom första som flyttar in. Stilfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till egen uteplats. Allrum för barnens tv-hörna och tre sovrum finner du på övre plan. Högst upp finns ytterligare ett stort allrum med hela TVÅ terrasser som vetter åt olika väderstreck – riktiga solfångare! Drevviken finns inom 15 minuters gångavstånd och 10 minuters bilväg till Hellasgården.

Utmärkta kommunikationer med bussar från Tyresövägen som tar 9 minuter till Gullmarsplan. Buss 181 går i området mellan Farsta centrum och Skarpnäck som har både tunnelbana och service.

OBSERVERA att bilderna är exempelbilder tagna från ett annat hus!
Tillträde enligt ök. Planskiss och tomtkarta finns under "Dokument & länkar".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.